Health Innovations

Team

apple.jpg

Het Health Innovations Team

Health Innovations voert het fondsmanagement uit voor twee investeringsfondsen. Deze fondsen, die gebruik maken van de technostarter regeling, richten zich op startende ondernemingen die met technologische oplossingen innovaties bereiken in de gezondheidszorg. Investeerders in de fondsen zijn ABN AMRO, Achmea, VGZ en Mediq. Health Innovations vormt samen met de aandeelhouders, de deelnemingen en partners een netwerk van ondernemingen die technologische innovatie in de zorg willen stimuleren en uitbouwen.


Dick_Website_zw.jpgDick Sietses (1971)


Dick studeerde Bestuurlijke Informatica (Econometrie) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij heeft ervaring als organisatie adviseur en is vanaf 2000 actief in de Venture Capital sector. Dick heeft veel transacties gedaan en bedrijven begeleid van start-up tot succesvolle exits.

+31(6)-54263614
dick.sietses@healthinnovations.nl

Dick Sietses op linkedin1.jpgLinze_website_zw.jpgLinze Dijkstra (1966)


Linze studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Hij heeft als adviseur in de gezondheidszorg gewerkt voor PricewaterhouseCoopers. Daarna was hij sectordirecteur gezondheidszorg voor ABN AMRO. Linze heeft veel kennis en ervaring van de organisatie en de financiering van de Nederlandse gezondheidszorg.

+31(6)-30131475
linze.dijkstra@healthinnovations.nl

Linze Dijkstra op linkedin1.jpg